Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2019. 19:40 >> 19:45

LAKO PROTIV KONTE

Stricova posljednja polufinalistkinja

Češka teniserka Barbora Stricova plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je danas u četvrtom kolu pobijedila domaću igračicu Johanu Kontu u dva seta, 7:6 (5) i 6:1.

Stricova je do druge pobjede u isto toliko duela s Britankom došla poslije sat i 35 minuta igre.

Čehinja je nešto lošije počela meč, gubila je sa 1:4, ali u vrlo brzo uspjela da se vrati oduuzimanjem servisa Konti, a potom i u taj-brejku dođe do vođstva u setovima.

Konta je u drugom setu znatno lošije igrala, pa je Stricova bez ikakvih problema izborila polufinale.

Stricova će u polufinalu igrati protiv Amerikanke Serene Vilijams koja je sa 6:4, 4:6 i 6:3 pobedila sunarodnicu Alison Risk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније