Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

09. 07. 2019. 11:01 >> 11:01

LEONARDO PORUČIO

"Dobra ponuda, pa Nejmar može da ide"

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je da fudbaler Nejmar može da napusti klub ako se pojavi ponuda koja će svima odgovarati.

 

Leonardo je naveo da je "svima jasno" šta Nejmar želi i priznao da je bilo "površnog" kontakta sa Barselonom.

"Nejmar može da napusti Pari Sen Žermen ako dobijemo ponudu koja će svima odgovarati. Nijesmo dobili nijednu ponudu, ali tačno je da smo imali vrlo površne kontakte (sa Barselonom)", rekao je Leonardo za Parizijen.

Kako je prenio Skaj, uprava Pari Sen Žermena najavila je da će "preduzeti određene mjere", pošto se Nejmar nije pojavio na pripremama, uprkos dogovoru. 

Nejmar tvrdi da je obavijuestio upravu kluba da će se priključiti ekipi 15. jula, nakon što su se dogovorili o produženom odmoru.

Nejmar ove sedmice u Brazilu ima obaveze u svojoj dobrotvornoj organizaciji i neće otkazati planove sa djecom koja su dio tog projekta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније