Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 07. 2019. 14:24 >> 14:23

VIMBLDON

Pobjede Barti, Stivens i Kverija

Australijska teniserka Ešli Barti plasirala se danas u treće kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobijedila 58. teniserku svijeta Alison van Ujtvank iz Belgije poslije dva seta, 6:1, 6:3.

Prva teniserka svijeta pobijedila je poslije 57 minuta, pet puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila jedan brejk.

To je 14. uzastopna pobjeda za Barti, koja je osvojila Rolan Garos i turnir u Birmingemu prije početka Vimbldona.

Barti, koja nikada nije prošla treće kolo Vimbldona, u toj fazi igraće protiv bolje iz duela Njemice Harijet Dart i Beatriz Hadad Maje iz Brazila.

U treće kolo plasirala se i Amerikanka Sloun Stivens, pobjedom protiv Kineskinje Vang Jafan 6:0, 6:2. Ona će igrati protiv pobjednice meča domaće teniserke Džoane Konte i Čehinje Katarine Sinijakove.

Kineskinja Van Cjan plasirala se u treće kolo pošto je pobijedila Tamaru Zidanšek iz Slovenije sa 6:1, 6:2. Ona će igrati protiv bolje iz meča Rumunke Monike Nikulesku i Belgijanke Eliz Mertens.

U konkurenciji tenisera, u treće kolo prošao je Amerikanac Sem Kveri, pobjedom protiv Rusa Andreja Rubljeva od 6:3, 6:2, 6:3. Kveri će igrati protv Australijanca Džona Milmana koji je, takođe u tri seta, savladao srpskog tenisera Lasla Đerea sa 6:3, 6:2, 6:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније