Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 09. 2013. 12:46 >> 12:46
2

NEZADOVOLJAN PRIKAZANIM

Đoković: Gore sam igrao od Vavrinke

Namučio se Đoković juče u polufinalu sa agresivnim Vavrinkom, ali je nakon iscrpljujuće borbe i pet setova uspio da se plasira u finale.

Prvi reket svijeta nervozno je ušao u meč, iskoristio je to Stanislas Vavrinka, koji osvaja prvi set. Drugi je u taj-breku pripao srpskom teniseru, a treći je ponovo pripao Švajcarcu. U sljedeća dva seta Đoković pravi po brejk i čuva svoj servis, što mu je bilo dovoljno da dođe do novg Gren slem finala.

"Vavrinka je odigrao sjajan meč, borio se do kraja, cijelo vrijeme je bio agresivniji. Sve ukupno, Stan je odigrao bolje, natjerao me dosta da trčim. Morao sam da se prilagođavam njegovoj igri", kazao je Đoković.

"Nijesam igrao dobro koliko sam želio, ali njemu svaka čast što je bio agresivan. Drago mi je što sam na kraju ipak igrao najbolje kada je trebalo. Publika je fantastična, svaki meč učini posebnim. Sličan meč smo odigrali i na Australijan Openu. Nijesam zadovoljan kako sam igrao danas, ali mislim da je moja igru tu", dodao je prvi teniser svijeta, koji će sjutra u finalu igrati sa Rafelom Nadalom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније