Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

07. 09. 2013. 10:12   >>  10:17

US OPEN

Vilijamsova na Azarenku za titulu

Serena Vilijams lakom podbjedom nad Na Li plasirala se u finale US Opena, gdje je čeka Viktorija Azarenko, što je repriza prošlogodišnjeg finala, u kojem je Amerikanka slavila.

Vilijamsova je u polufinalnom meču lako savladala Kineskinju Na Li 2:0, po setovima 6:0 i 6:3.

Amerikanka je upisala 19 vinera i 20 grešaka, a Li je imala tri puta više neiznuđenih grešaka nego direktnih poena (24/8).

Vilijamsova je dobila 12 od 15 međusobnih okršaja sa Azarenkom, ali je Beloruskinja slavila nedavno u finalu u Sinsinatiju.

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u novo finale US opena, poslije pobjede nad Italijankom Flavijom Penetom.

Peneta nije uspjela da ponovi igru iz dosadašnjeg dijela turnira, pa je Azarenka slavila rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

U meču u kom je viđeno čak 13 brejkova, važnije poene bolje je odigrala Azarenka i obezbijedila drugo uzastopno finale u Njujorku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније