Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2019. 21:54 >> 21:51

OHRABREN IGRAMA U KVINSU

Marej najavio mogućnost igranja na US Openu

Britanski teniser Endi Marej rekao je da postoji mogućnost da igra u singlu na ovogodišnjem US Openu, ako sve bude išlo po planu.

Marej je sinoć zajedno sa Špancem Felisijanom Lopesom osvojio titulu u dublu na londonskom Kvinsu, samo 146 dana od operacije kuka. Oni su pobijedili američko-britanski dubl Radživa Rama i Džoa Salisberija sa 7:6, 5:7, 10:5.

Marej je na početku turnira rekao da mu pobjeda nije u prvom planu, ali je poslije dobrog rezultata izrazio nadu da može da se takmiči u singlu na Gren slem turniru, ranije nego što je očekivao.

Upitan o mogućnosti da zaigra u singlu na US Openu, on je odgovorio: "Moguće je, da".

"Ali, nije važno, zaista. Bilo bi lijepo igrati na US Openu, ali ako ne, toliko sam uživao i bio srećan poslije pobjede u prvom kolu turnira, da mi je to dovoljno. Ne moram da odem na US Open i budem konkurentan i osvojim turnir da bih uživao", rekao je Marej, prenijeli su britanski mediji.

Marej je naveo da će pratiti svoj tempo i da se nada da će napredovati, prje svega na fizičkom planu.

"Ne radi se samo o povratku na teren i igranju u singlu, već da dugoročno zaštitim kuk, da moji mišići budu u ispravnoj ravnoteži, da ne utičem stalno na kuk, na isto mjesto. Moram da poboljšam opseg pokreta u kuku, pa da kada mijenjam pravac i ostalo, ima malo više slobode da se kreće", dodao je on.

"To i radim. Ne radi se samo o ovoj nedjelji ili sljedećoj nedjelji. Želim da to traje dugo, pošto je lijepo osjećati se ovako", rekao je 32-godišnji Marej.

Takmičenje na posljednjem Gren slem turniru u sezoni, US Openu počinje 26. avgusta i trajaće do 8. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније