Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

23. 06. 2019. 17:07 >> 17:07
1

SAVLADAO GOFANA

Federer osvojio 10. titulu u Haleu

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je danas rekordnu 10. titulu na turniru u Haleu, pošto je u finalu pobijedio 33. igrača svijeta Belgijanca Davida Gofana poslije dva seta, 7:6, 6:1.

 

Treći teniser svijeta pobijedio je poslije sat i 25 minuta. U prvom setu nije bilo brejka, pa je odigran taj-brejk, koji je Federer dobio sa 7:2. On je drugi set osvojio bez većih problema, napravio je tri brejka i osvojio 10. titulu u njemačkom Haleu.

To je 102. titula u karijeri za Federera.

On je osvojio 19. titulu na travi i napravio dobru pripremu uoči Vimbldona, gdje će pokušati da osvoji deveti trofej.

"Ovo je nevjerovatno. Kada sam prvi put igrao ovdje, nisam očekivao da ću osvojiti 10 trofeja. Do sada nijedan turnir nisam osvajao 10 puta i ovo ću pamtiti zauvjek", rekao je Federer.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније