Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2019. 10:11 >> 10:11
3

FINALE ROLAN GAROSA

Prenos na TVCG: Okršaj kralja i princa šljake

Rafael Nadal i Dominik Tim drugu godinu zaredom sastaće se u borbi za trofej drugog Gren slema sezone Rolan Garosa.

Španac je prošle sezone po 11. put u karijeri postao prvak pobijedivši Austrijanca sa 3:0 u setovima (6:4, 6:3, 6:2).

Ove godine Nadal je do finala došao uz samo jedan izgubljen set, u meču protiv Gofana, a do finala je stigao i pobjedama protiv Hanfmana, Madena, Londera, Nišikorija i Federera.

S druge strane, Tim je u polufinalu uspio da pobijedi Novaka Đokovića nakon četvorosatne bitke i dvodnevnog maratona, a prethodno je bio bolji od Paula, Bublika, Kuevasa, Monfisa i Hačanova.

Popularni Kralj i Princ šljake, kako nazivaju nadala i Tima, sastali su se 12 puta u karijeri, a osam pobjeda otišlo je na stranu Nadala, koji u meč ulazi kao apsolutni favorit.

Ove godine su odigrali samo jedan meč, nedavno na šljaci Barselone, a Tim je tada ostvario dosta ubjedljivu pobjedu rezultatom 6:4, 6:4.

Veliko finale Rolan Garosa počinje danas u 15 sati, uz direktan prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније