Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 06. 2019. 16:05 >> 16:08

FEDERER BEZ ŠANSI

Nadal ubjedljiv za 12. finale Rolan Garosa

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u prvom polufinalu pobijedio Švajcarca Rodžera Federera sa 6:3, 6:4, 6:2.

Nadal je do 24. pobjede u 39. meču protiv Federera stigao poslije dva sata i 25 minuta igre. Ujedno, ovo je bila i šesta pobjeda Nadala protiv Federera na Rolan Garosu u isto toliko mečeva.

Drugi teniser svijeta će u svom 12. finalu Rolan Garosa igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Dominik Tim.

Nadal je na početku meča poveo sa 3:0, uz jedan brejk, Federer je uspio da smanji na 3:2, ali je Španac već u šestom gemu napravio odlučujući brejk u tom dijelu igre.

Švajcarac je na početku drugog seta oduzeo servis Nadalu, poveo je sa 2:0, ali je Španac već u narednom gemu uzvrtio. Brejkova potom nije bilo sve do devetog gema kada je Nadal još jednom oduzeo servis Federeru, da bi u narednom gemu iskoristio prvu set loptu.

Nadal je u istom ritmu odigrao i treći set, napravio je dva brejka i protivniku je prepustio samo dva gema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније