Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

sportklub.rs [ Objavio: O.Z. ]

06. 06. 2019. 17:33   >>  17:33

ZVEREV PRIJETIO NA POČETKU

Rutinska pobjeda Đokovića, za finale sa Timom

Novak Đoković savladao je Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa 3:0 za dva sata i osam minuta igre. Po setovima je bilo 7:5, 6:2 i 6:2.

Prvi set je mnogo bolje počeo Saša Zverev. Bio je agresivniji, svoje servis gemove je dobijao sa lakoćom dok je Đoković na drugoj strani uvijek imao problema sa gemovima u kojima je servirao. Zverev je napravio brejk za vođstvo 5:4, a zatim je i servirao za set. Bilo je 30:15 za Njemca ruskog porijekla koji je bio na dva poena od osvajanja seta, ali je tada on potpuno stao. Đoković je uzeo brejk kao i naredna tri gema za 7:5 u prvom setu.

Naredni set Đoković je počeo nastavivši seriju dobijenih gemova. Poveo je 3:0 i održavao je tu prednost brejka. Pri rezultatu 5:2 Zverev je servirao, imao je i prednost ali je tada napravio tri duple servis greške i poklonio set Đokoviću.

U trećem dijelu meča Đoković je napravio brejk u šestom gemu, poveo je ubrzo i 5:2 i više nije bilo šansi za Zvereva da se vrati u meč.

Njegov naredni rival će u petak biti Dominik Tim koji je savladao Karela Hačanova 3:0 - 6:2, 6:4, 6:2, poslije jednog sata i 47 minuta igre.

Timu će to biti četvrto polufinale Rolan Garosa zaredom, u svoja prva dva je eliminisan, a prošle godine je stigao do finala u kojem je poražen od Španca Rafaela Nadala. Austrijanac ni na jednom drugom Gren slemu nije stigao do polufinala, a najbolji rezultat mu je četvrtfinale na US Openu prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније