Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B.

01. 06. 2019. 09:50 >> 09:55

POSLJEDNJI DAN

Vladica Babić u finalu IMZE

Teniserka Vladica Babić izborila je finale Igara malih zemalja Evrope i to pobjedom nad 229. igračicom svijeta Ralukom Serban 4:6, 7:6, 6:0.

Crnogorka je u drugom setu gubila 5:2 i 30:0 na servis protvnice, ali je uspjela da preokrene i zakaže borbu za trofej sa Eleonorom Molinaro Simon iz Luksemburga, koja je bila bolja od Maltežanke Elene Đenoveze 6:3, 6:0.

Miloš Božović osvojio je zlatnu medalju u streljaštvu na Igrama malih zemalja Evrope u disciplini vazdušna puška.

Nemanja Obradović zaslužio je bronzu. Šampion je ostvario skor od 240,1, a trećeplasirani Obradović imao je 217,1 bodova.

Odbojkašice po običaju nijesu imale težak posao u pretposljednjoj utakmici Igara, bez izgubljenog seta slavile su protiv Luksemburga, poput odbojkaša u meču sa San Marinom.

Stonoteniser Filip Radović do polufinala Igara malih zmalja Evrope došao je pobjedom u četvrfinalu protiv prvog nosioca Kipranina Angelova Hristonova - 3:0. Duel našeg i kiparskog reprezentativca obilježio je jučerašnji program.

Mladi igrač turnir je otvorio porazom od Gilesa Mišela iz Luksemburga (3:0), a zatim je savladao predstavnika Malte Gabrijela Grihta (3:1).

Snežana Ćulafić zaustavljena je u četvrtfinalu, a Neda Milačić Bogdanović i Filip Radulović nijesu prošli grupu u jakoj konkurenciji.

Polufinalni mečevi na programu su danas u Tivtu

Košarkašice su očekivano stigle do zlatne medalje kolo do kraja takmičenja. Dobile su Luksemburg - 68:50, a Jelena Škerović, selektor podmlađenog tima, bila je najzadovoljnija izdanjem u trećoj dionici koju su njene igračice riješele - 30:14.

Pobjeda naše košarkaše dijeli od zlatnog odličja, nakon što su lako i Maltu preskočili – 97:84, danas igraju sa Luksemburgom.

Atletičarka Ljiljana Matović osvojila je zlatnu medalju u troskoku, skokom od 12 metara i 82 centimetra. U disciplini disk Kristina Rakočević do srebra stigla je hicem od 52.94 metra. Naša muška štafeta 4x100 metara u sastavu Luka Rakić, Kristijan Subotić, Edin Erović, Srdan Marić osvojila je srebro, a do bronzane medalje stigao je Darko Pešić na 110 metara sa preponama.

Trku je završio za 14 sekundi i 52 stotinke. Slađana Perunović na deset hiljada metara osvojila je bronzu. Trku je istrčala za 36 minuta, 23 sekunde i 62 stotinke.

Vuk Medenica i Vladan Rudić odigrali su posljednji meč na IMZE i izgubili 2:0 od predstavnika iz San Marina Paganelija i Zonzinija.

Katarina Ćaćić i Ivana Miljanić poražene su od Volz i Reiterove 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније