Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

30. 05. 2019. 19:27 >> 19:26

BILO I IZNENAĐENJA

Vilijams i Osaka prošli u treće kolo

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobijedila 238. teniserku svijeta Kurumi Naru iz Japana poslije dva seta, 6:3, 6:2.

Vilijams, 10. teniserka svijeta, pobijedila je za 67 minuta. Ona je napravila tri brejka, imala je 10 as udaraca i 36 vinera.

Nara nije imala nijednu brejk loptu.

Vilijams će u trećem kolu igrati protiv sunarodnice Sofije Kenin, kojoj je Kanađanka Bjanka Vanesa Andresku predala meč.

Prva teniserka svijeta Naomi Osaka iz Japana plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobijedila 43. teniserku svijeta Viktoriju Azarenku iz Bjelorusije poslije tri seta, 4:6, 7:5, 6:3.

Osaka je pobijedila poslije dva sata i 51 minuta, pet puta je oduzela servis Azarenki, koja je napravila četiri brejka.

Japanska teniserka će u trećem kolu igrati protiv Čehinje Katerine Sinijakove, koja je pobijedila Grkinju Mariju Sakari sa 7:6, 6:7, 6:3.

Amerikanka Amanda Anisimova pobijedila je Arjanu Sabalenku iz Bjelorusije sa 6:4, 6:2 i drugi put uzastopno izbacila je sa nekog grend slem turnira, poslije Australijan opena u januaru.

Anisimova drugi put igra na Rolan Garosu, prethodno 2017. izgubila je u prvom kolu. Ona će igrati protiv bolje iz duela Rumunke Irine Begu i Čehinje Karoline Muhove.

Australijska teniserka Ešli Barti plasirala se u treće kolo pošto je pobijedila Amerikanku Danijel Rouz Kolins sa 7:5, 6:1. Ona će u trećem kolu igrati protiv bolje iz duela Andree Petković iz Njemačke i Sje Su Vej sa Tajvana.

Švajcarkinja Belinda Benčić pobijedila je Lauru Zigemund iz Njemačke sa 4:6, 6:4, 6:4. Benčić će u trećem kolu igrati protiv Done Vekić iz Hrvatske.

Početak dana na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu donio je nekoliko iznenađenja i eliminacija nositeljki u Parizu.

Bjeloruska teniserka Arija Sabalenka, 11. na WTA listi, izgubila je sa 2:0 (6:4, 6:2) od američke teniserke Amande Anisimove.

Anisimova će u narednoj rundi igrati protiv pobjednice duela u kom će se sastati Irina Begu i Karolina Muhova.

Eliminisana je i 16. teniserka svijeta Cjan Vang. Ona je u drugom kolu ubjedljivo poražena Ige Svjontek iz Poljske sa 2:0 (6:3, 6:0).

Bjanka Andresku iz Kanade, 23. na WTA listi, zbog povrede je bez borbe predala meč američkoj teniserki Sofiji Kenin.

Plasman u treće kolo obezbijedila je 137. teniserka svijeta Aljona Bolsova iz Španije, koja je sa 2:0 (7:6, 7:6) pobijedila Soranu Kristeu iz Rumunije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније