Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

29. 05. 2019. 19:15   >>  19:17

ROLAN GAROS

Federer i Vavrinka lako do trećeg kola

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobijedio Njemca Oskara Otea sa 6:4, 6:3, 6:4.

Federer je do pobjede nad 144. teniserom svijeta stigao poslije sat i 37 minuta igre.

Švajcarac je u svakom setu napravio po jedan brejk i uspješno odbranio četiri brejk lopte sa kojima se suočavao.

Njegov naredni protivnik biće Norvežanin Kasper Rud, koji je pobijedio Italijana Matea Beretinija sa 6:4, 7:5, 6:3.

U treće kolo se plasirao i Federerev zemljak, Stan Vavrinka. On je pobijedio Čileanca Kristijana Garina sa 6:1, 6:4, 6:0 i sada čeka pobjednika meča Marin Čilić - Grigor Dimitrov.

Francuz Nikola Mau eliminisao je Njemca Filipa Kolšrajbera u tri seta (6:3, 6:3, 6:3), a do treće runde Rolan Garosa stigao je i Argentinac Huan Londero koji je bio bolji od domaćeg tenisera Rišara Gaskea (6:2, 3:6, 6:3, 6:4).

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo, pošto je poslije velike borbe u pet setova pobijedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6. Naredni protivnik Krajinovića biće Grk Stefanos Cicipas. 

Drugi srpski teniser Laslo Đere plasirao se u treće kolo, pošto je u drugom pobijedio Australijanca Alekseja Popirina u tri seta, 6:4, 7:6 (4) i 6:4. On će se u trećem kolu Rolan Garosa sastati sa Japancem Keijem Nišikorijem koji je sa 4:6, 6:4, 6:4 i 6:4 pobijedio Francuza Žoa-Vilfreda Congu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније