Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 09. 2013. 23:58 >> 00:06
3

US OPEN

Đoković "počistio" Granoljersa

Prvi teniser svijeta Novak Đoković ekspresno je došao do pobjede protiv Marsela Granoljersa Pujola 6:2, 6:0, 6:0. Precizna i agresivna isplatila se srpskom teniseru, koji je furiozno došao do pobjede, za samo sat vremena i 19 minuta.

Na početku meča Đoković je igrao sigurno, u pet gemova prvog seta na svoj servis nije izgubio nijedan poen, ali je propustio mnogo brejk lopti. Nakon tri propuštene prilike, u šestom gemu srpski teniser ostvaruje brejk prednosti, a do kraja seta rutinski je odradio svoj posao na njegovim servisima.

U drugom setu Đoković je bio još ubjedljivi, Španac nije osvojio ni gem, a srpski teniser nije gubio poena na svoj servis. Ekspresno je prvi reket svijeta došao do 2:0 u setovima, za samo 50 minuta.

Đoković večeras nije planirao da se dugo zadržava na terenu. Sa odličnom igrom nastavio je i u trećem setu, u kojem je odmah na početku napravio dva brejka, a na svoj servis bio je neumoljiv.

Granoljers je imao jedinu brejk loptu na meču u posljednjem gemu, ali je večeras superiorni Đoković uspio da preokrene i stavi tačku na meč.

Ranije večeras, u uzbudljivom i iscrpljujućem meču koji je trajao pet setova, Mihail Južni savladao je Lejtona Hjuita 6:3, 3:6, 6:7, 6:4, 7:5.

Iskusni Australijanac bio je na putu da izađe kao pobjednik iz tog duela, uspio je da preokrene rezutlat u setovima 2:1, ali je Južni ipak zaigrao koncentrisovanije i u sljedeća dva seta viđen je još jedan preokret,  samo ovog puta u režiji ruskog tenisera.

Za večeras zakazan je duel između Stanislasa Vavrinke i Tomaša Berdiha, a nakon toga na teren će izaći Endi Marej i Denis Istomin.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније