Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 05. 2019. 20:36 >> 20:38
1

NOVAK ČESTITAO

"Nadal je bio bolji"

Srpski teniser Novak Đoković nije danas želio da priča o umoru poslije napornih mečeva na mastersu u Rimu, već je čestitao Rafaelu Nadalu na osvojenoj tituli.

Đoković je izgubio u finalu od Nadala sa 0:6, 6:4, 1:6.

"Ne želim da pričam o umoru, već da čestitam Nadalu na pobjedi, bio je bolji. Uspio sam da osvojim drugi set i da produžim meč. Ovo mi je jedan od najomiljenijih turnira, atmosfera je fenomenalna, hvala svima na podršci", rekao je poslije meča.

Nadal je osvojio devetu titulu u Rimu, a 34. masters u karijeri. Djoković ima 33.

"Važno je da sam zdrav, osjećam se dobro, dobro sam odigrao, uživam u svakom momentu. Uvijek je protiv Novaka i Rodžera specijalno igrati, to je tradicija duga 10, 20 godina. Čestitam Novaku, igra dobro, uzeo je Australijan open i Madrid, a ovdje je u finalu. Ovo je jako važno za mene, turnir u Rimu je jedan od najvažnijih u godini", rekao je drugi teniser svijeta.

"Ovo je bila divna nedjelja u prijelepom gradu, uvijek mi je čast da igram ovdje. Sjećam se kada sam prvi put osvojio titulu 2005. Hvala svima na podršci", dodao je Nadal.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније