Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

17. 05. 2019. 15:56 >> 16:00

MASTERS RIM

Švarcman do polufinala, Federer se povukao

Argentinski teniser Dijego Švarcman plasirao se danas u polufinale mastersa u Rimu, pošto je pobijedio šestog tenisera svijeta Keija Nišikorija iz Japana poslije dva seta, 6:4, 6:2.

Švarcman, 24. teniser svijeta, pobijedio je poslije sat i 28 minuta. On je pet puta oduzeo servis Nišikoriju, koji je napravio dva brejka.

Švarcman će u polufinalu igrati protiv pobednika duela prvog nosioca Novaka Djokovića i Argentinca Huana Martina Del Potra, a taj meč trebalo bi da počne u 21 sat.

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se sa turnira u Rimu zbog povrede, saopštili su organizatori.

Takođe, ranije danas sa turnira se povukla i prvi nosilac Naomi Osaka iz Japana, koja je trebalo da igra protiv Holanđanke Kiki Bertens u četvrtfinalu. Kao razlog navela je povredu desne ruke.

Federer je uoči četvrtfinalnog meča sa Stefanosom Cicipasom predao meč zbog povrede desne noge.

Federer i Osaka su juče igrali po dva meča na turniru, pošto je dan ranije cijeli program odgođen zbog kiše.

"Razočaran sam što danas neću moći da se takmičim. Nisam 100 odsto fizički spreman i poslije konsultacija sa mojim timom odlučio sam da ne igram. Rim je oduvijek bio jedan od mojih omiljenih gradova i nadam se da ću se vratiti sljedeće godine", naveo je Federer.

Cicipas i Bertens su se plasirali u polufinale bez borbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније