Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

31. 08. 2013. 19:35   >>  19:35

ODOLIJEVA ZUBU VREMENU

Marej igra već 11 godina sa istim reketom

Britanski teniser Endi Marej je nakon trijumfa protiv Leonarda Majera sa 3:1 u drugom kolu US Opena otkrio da sa istim reketom igra već 11 godina.

Aktuelni šampion Vimbldona kaže da je reket koji sada koristi u njegovom vlasništvu još iz vremena kada je bio izuzetno mlad.

“Igram sa istim reketom već 11 godina. Na njemu nijesu mijenjane žice još od 2004, kada sam ovdje osvojio juniorski turnir. Mislim da je prošlo oko 9 godina. Naravno, reketi su se promijenili. Ranije su bili drveni i sa njima su mečevi bili sasvim drugačiji. Međutim, u poslednjih 10-15 godina ne vidim nikakve velike promjene kada su reketi u pitanju“,  rekao je Marej.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније