Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 08. 2013. 23:52 >> 23:53
3

US OPEN

Ispala Lisicki, Đoković rutinski

Finalistkinja Vimbldona Sabine Lisicki izgubila je od Jekaterine Makarove sa 6:4, 7:5, dok je prvi reket svijeta Novak Đoković lako pobijedio Benjamina Bekera sa 3:0 (7:6, 6:2, 6:2).

U osmini finala Makarova će igrati sa Agnješkom Radvanjskom, koja je savladala Anastasiju Pavljučenkovu sa 6:4, 7:6.

Kineskinja Na Li bila je bolja od talentovane Lore Robson sa 6:2, 7:5 i u osmini finala sastaće se sa Jelenom Janković koja je uz dosta muke srušila Japanku Karumi Naru sa 7:6, 6:4.

U američkom okršaju Sloun Stivens je bez problema savladala Džejmi Hempton 6:1, 6:3 i igraće sa pobjednicom duela Serena Vilijams - Jaroslavom Švedova.

Beker je samo u prvom setu odolijevao Đokoviću i imao dobru priliku da povede u setovima nakon brejka u devetom gemu. Svjetski broj u narednom gemu je napravio “ribrejk“ i od tog trenutka Beker je ušao u "mašinu" iz koje se nije mogao izvaditit. Đoković je u taj-brejku dobio sa 7:2 i praktično riješio meč u prvom setu. Drugi i treći bili su formalnost koju je Đoković odradio kako dolikuje igraču njegovog kalibra. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније