Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92; Objavila: M.M ]

13. 03. 2019. 22:30 >> 22:57

KRAJINOVIĆ ZAUSTAVLJEN

Nadal i Federer u četvrtfinalu Indijan Velsa

Serija pobjeda Filipa Krajinovića u Indijan Velsu završena je u osmini finala. Od njega je bio bolji drugi teniser svijeta, Španac Rafael Nadal, 3:6, 4:6.

 

Bio je to njihov prvi okršaj na velikim turnirima i španski teniser je opravdao ulogu favorita u meču koji je trajao ukupno 88 minuta.

Krajinović je ove nedjelje pokazao da je zaista u dobroj formi, a u prilog tome govori i podatak da kao i Nadal do ovog seta nije izgubio nijedan set. Ipak, protiv osvajača 33 mastersa, Krajinović nije mogao više.

 

Među osam najboljih je i Rodžer Federer, koji je lako i ubjedljivo pobijedio Kajla Edmunda 6:1, 6:4.

Fedeks je furiozno odigrao prvi set, prepustivši rivalu samo gem, da bi mu u drugom jedan brejk bio dovoljan da dođe do trijumfa.

Švajcarac će se za polufinale boriti sa Hurbertom Hurkačem iz Poljske, koji je iznenadio Denisa Šapovalova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније