Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

05. 03. 2019. 19:12   >>  18:41

MAMA MAREJ

"Endi će u oporavak uložiti srce i dušu"

Majka tenisera Endija Mareja rekla je danas da će trostruki grend slem šampion dati sve od sebe da se vrati profesionalnom tenisu, poslije operacije kuka.

Bivši prvi teniser svijeta je u januaru podvrgnut operaciji kuka. On je prije toga na konferenciji za medije Australijan openu rekao da dugo trpi bolove, da razmišlja o operaciji i da bi želio da završi karijeru na Vimbldonu, ali da nije siguran da li će izdržati do tada.

Upitana kako se oporavlja, njegova majka Džudi Marej rekla je: "Prilično dobro".

"Nije mnogo prošlo od operacije, vrijeme će pokazati. Niko ne zna kako će se oporaviti, gledajući dugoročno. Dobro je psihički i svi se nadamo najboljem", rekla je ona za Skaj.

"Ali, da vam kažem, ako neko to može da uradi, to je Endi, pošto će u oporavak uložiti srce i dušu, kao i svaki put", dodala je Džudi Marej.

Endi Marej je mimo očekivanja prikazao dobru igru u velikoj borbi u pet setova protiv Roberta Bautiste Aguta, u prvom kolu Australijan opena.

"Bilo mi je teško da gledam kako priča o svojim problemima. Teže mi je bilo da gledam konferenciju za medije u Melburnu nego meč. Kada je igrao meč u Australiji, svi oko njega smo znali koliko je bolova trpio dugo i šta je njegovo tijelo trpjelo. Ali, bilo je tipično za njega da prikaže takvu igru i da se bori na taj način. Ušao je u borbu i možda je i zaboravio na bol, ali te noći sam bila izuzetno ponosna na njega", rekla je Džudi Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније