Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B. [ Beta ]

19. 01. 2019. 10:02   >>  09:41

OBEZBJEĐENJE REAGOVALO

Ni Federer ne može bez akreditacije

Obezbjeđenje na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu nije pustilo tenisera Rodžera Federera da uđe u svlačionicu bez akreditacije.

Pravila moraju da se poštuju, bez obzira što je Federer šestostruki šampion Melburna, osvajač 20 grend slem titula, teniser koji je najviše vremena proveo na prvom mjestu na ATP listi i jedan od najpoznatijih sportista na planeti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako radnik obezbjeđenja ispred svlačionice zaustavlja Federera i pokazuje mu da mu nedostaje akreditacija.

Svi učesnici Australijan opena, igrači, treneri, zvaničnici turnira i predstavnici medija imaju akreditacije sa fotografijom, imenom i prezimenom, funkcijom koju obavljaju na turniru i bar kodom koji se skenira na ulazima.

Federer se nije raspravljao, sačekao je dok nisu došli članovi njegovog tima, a kada su pokazali akreditacije dozvoljeno im je da uđe u svlačionicu.

Švajcarac je danas trenirao na terenima Melburn parka, a u nedjelju igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa u osmini finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније