Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

18. 01. 2019. 13:12   >>  12:44

AUSTRALIJAN OPEN

Nadal izbacio još jednog domaćina

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio domaćeg igrača Aleksa de Minaura sa 6:1, 6:2, 6:4.

Nadal, koji je s Australijan opena već eliminisao Metjua Ebdena i Džejmsa Dakvorta, do nove pobjede protiv domaćeg tenisera stigao je poslije dva sata i 22 minuta igre.

Špancu je ovo bila 250. grend slem pobjeda u karijeri.

Naredni protivnik Nadala biće Čeh Tomaš Berdih koji je ranije danas slavio protiv Dijega Švarcmana.

Nadal i Berdih su se do sada sastajali 23 puta, a Španac ima čak 19 pobjeda. Posljednji meč su odigrali na turniru u Madridu 2015.

U četvrto kolo plasirao se i Španac Roberto Bautista Agut koji je sa 6:4, 7:5, 6:4 bio bolji od Rusa Karena Hačanova. Bautista Agut će u narednoj rundi Australijan opena igrati protiv pobjednika meča Marin Čilić - Fernando Verdasko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније