Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: R.P. ]

18. 01. 2019. 09:25 >> 08:55

AUSTRALIJAN OPEN

Šarapova pobijedila Voznjacki

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je eliminisala prošlogodišnju šampionku, Karolinu Voznjacki iz Danske.

Šarapova je slavila sa 6:4, 4:6, 6:3 poslije dva sata i 26 minuta igre i zakazala meč protiv domaće teniserke Ešli Barti.

Barti je u trećem kolu pobjedila Grkinju Mariju Sakari sa 7:5, 6:1.

Amerikanka Sloun Stivens je poslije dva taj-brejka slavila protiv Hrvatice Petre Martić.

Šampionka Ju-es Opena iz 2017. godine će u četvrtom kolu igrati protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, koja je sa 6:0, 6:3 pobjedila Bjeloruskinju Aleksandru Sasnovič.

Amerikanka Amanda Anisimova, nastavila je da niže sjajne rezultate na Australijan openu, pošto je izbacila 11. nosioca, Bjeloruskinju Arinu Sabalenku.

Anisimova je za 65 minuta slavila sa 6:3, 6:2, a naredna protivnica 17-godišnje teniserke biće pobjednica meča Petra Kvitova - Belinda Benčić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније