Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 01. 2019. 17:19   >>  16:50

AUSTRALIJAN OPEN

Tim kroz dramu do drugog kola

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobijedio 61. tenisera svijeta Francuza Benou Pera poslije pet setova, 6:4, 6:3, 5:7, 1:6, 6:3.

Tim, osmi teniser svijeta pobijedio je poslije tri sata i 42 minuta. Meč se završio u dva sata poslije ponoći po australijskom vremenu.

Austrijanac je poveo sa 2:0 u setovima, napravivši četiri brejka, dok mu je u tom periodu Per dva puta oduzeo servis. Francuz je u nastavku meča zaigrao bolje, u 12. gemu trećeg seta napravio je brejk, a zatim je u četvrtom setu dva puta oduzeo servis Timu i izjednačio je na 2:2 u setovima.

U osmom gemu petog seta Tim je napravio brejk, a zatim se poslije četvrte meč lopte, plasirao u drugo kolo.

Tim će u drugom kolu igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina, koji je poslije dva sata pobijedio Mišu Zvereva iz Njemačke sa 7:5, 7:6, 6:4.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније