Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

14. 01. 2019. 15:52   >>  15:25

MAREJ NAKON ISPADANJA

"Probaću da se vratim, učiniću sve što mogu"

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će probati da nastavi da se takmiči i da će učiniti sve iako mu velika operacija ne garantuje tako nešto.

"Volio sam da igram ovdje tokom godina, ovo je nevjerovatno mjesto za igranje tenisa. Ako je ovo bio moj posljednji meč, onda je ovo nevjerovatan način da se završi. Dao sam sve što sam imao, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Marej na terenu odmah poslije meča u Melburnu.

Marej, koji je ranije izjavio da će mu Australijan open možda biti posljednji turnir u karijeri, izgubio je u prvom kolu u pet setova poslije više od četiri sata borbe od Roberta Bautiste-Aguta.

Imao je veliku podršku navijača u Melburnu.

"Hvala vam. Hvala svima na podršci, mom timu, porodici, svima koji su doprinijeli mojoj karijeri", naveo je britanski teniser.

Dodao je da će učiniti sve da nastaviti da igra i ponovo se pojavi u Australiji.

"Ako budem htio, biće mi potrebna velika operacija, koja svakako ne garantuje da ću moći da se vratim. Ali, učiniću sve što mogu", kazao je Marej.

On je naveo da mu je bila čast da igra protiv nekih od najvećih tenisera u istoriji, poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

"Imao sam veliku sreću, ali i nesreću pretpostavljam, da se takmičim u eri nekih momaka koji su tu bili. Rodžer, Rafa i Novak su bili teški protivnici i imam veliko poštovanje prema njima", istakao je on.

"Imali smo velike bitke koje će teniski svijet vjerujem pamtiti kada se sve završi. Veoma je važno poštovati protivnike", dodao je Marej.

Endi Marej je tokom karijere, pored toga što je bio prvi na ATP listi, između ostalog tri puta osvajao grend slem turnire i dva puta zlatnu olimpijsku medalju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније