Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 01. 2019. 19:30 >> 19:07
3

ŠPANAC U FINALU

Đoković izgubio od Bautiste-Aguta

Novak Đoković je eliminisan u polufinalu turnira u Dohi. Najbolji teniser svijeta je izgubio od Roberta Bautista-Agut, koji je nakon preokreta slavio 2:1 (3:6, 7:6, 6:4).

Đoković je lako dobio prvi set 6:3, a potom je u sedmom gemu drugog seta oduzeo servis rivalu za vođstvo 4:3.

Međutim, Bautista-Agut je, odmah vratio brejk,  a onda je Španac pri rezultatu 5:4 na servis Đokovića imao set loptu. Ipak, srpski teniser je spasio "as" udarcem, da bi potom izjednačio na 5:5.

Bautista-Agut je bez većih problema došao do vođstva od 6:5, a potom je ponovo imao dvije set lopte na servis Đokovića, ali ih opet nije realizovao, pa je taj dio igre riješen u taj-brejku.

Španac je kod vođstva 7:6 napravio mini-brejk i izjednačio u setovima.

Na startu trećeg seta Bautisa Agut je uzeo servis Đokoviću i čuvao prednost do konačnih 6:4.

U finalu ga čeka pobjednik meča Marko Ćekinato - Tomaš Berdih.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније