Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 08. 2013. 12:24   >>  12:26 1

ŽELIO TROFEJ

Đoković: Razočaran sam

Prvi reket svijeta Novak Đoković istakao je da je svjestan da je odigrao mnogo loše u četvrtfinalu Sinsinatija, ali da se nada da će se dobro spremiti za US Open.

Đoković je u petak poražen od Amerikanca Džona Iznera sa 7:6, 3:6, 7:5, i tako je nastavio sa šampionskim postom koji traje od aprila i Mastersa u Monte Karlu.

„Odigrao sam veoma loše, od početka do kraja meča. Ne mogu da opišem koliko mi je teško i koliko sam razočaran. Osim početka drugog seta jednostavno sam bio drugi igrač. Nijesam mogao da iskoristim svoje šanse, niti da odserviram dobro, u važnim momentima pravio sam duple greške“, istakao je Đoković.

Srpski teniser je priznao i da ga noge nisu slušale tokom meča.

„Nisam se dobro osjećao ni fizički ni mentalno. Izner je izvanredno servirao, kao što ste mogli da vidite, bilo je veoma teško da mu se riternira, nije mi dao puno drugih servisa u trećem setu, ne znam koliko mu je je bio procenat prvog servisa u trecem setu, pretpostavljam da je bio veliki, i zaslužio je da pobijedi“, naglasio je Đoković.

Đoković je propustio je priliku da osvoji Sinsinati, jedini Masters koji mu je nedostajao, a sljedeći izazov koji ga čeka je US Open, na kojem brani finale.

„Pripremaću se za US Open najbolje i najbrže što mogu, naravno da sam sada razočaran jer sam želio ovdje pobedu, ali to je sport i nastavljam dalje“, zaključuje Đoković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније