Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio. O.Z. ]

26. 12. 2018. 18:25 >> 23:06

PETI PUT

Serena Vilijams najbolja u 2018. u izboru AP

Američka teniserka Serena Vilijams proglašena je danas za najbolju sportistkinju u 2018. godini, po peti put u izboru agencije Asošijeted pres (AP).

Vilijams je ove sezone igrala finale Vimbldona i US Opena poslije nevjerovatnog povratka na WTA tur, i to u godini u kojoj je imala četiri operacije zbog ugrušaka krvi izazvanih poslije porođaja u septembru 2017.

Ona je sada na samo korak od čuvene sportiskinje Bejb Didrikson Zaharis, koja je pet puta proglašavana za najbolju nakon uspješnih sezona u golfu, a jednom u atletici.

Vilijamsova je dobila 93 glasa u izboru američkih urednika i direktora, a iza sebe je ostavila gimnastičarku Simon Bejls sa 68. Treća na listi je košarkašica Arike Ogunbovejl, dok su snouborderka Kloe Kim i plivačica Keti Ledecki.

Sve sportistkinje osim Vilijamsove su u 2018. godini osvojile makar jednu titulu, dok je Vilijamsova samo bila blizu osvajanja trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније