Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 08. 2013. 10:58   >>  10:58

ŠAMPION VIMBLDONA

Bartoli objavila kraj karijere

Najbolja francuska teniserka Marion Bartoli, sedma na WTA listi, izazvala je šok u srijedu, objavivši da prekida svoju profesionalnu karijeru, šest nedjelja nakon što je osvojila Vimbldon.

Odluka o prekidu igračke karijere, došla nakon poraza od Rumunke Simone Halep 2:1 (3:6, 6:4, 6:1) u drugom kolu Sinsinatija.

„Vrijeme je da okončam svoju karijeru. Moje tijelo ne može više sve podnositi“, izjavila je 28-godišnja Marion Bartoli na konferenciji za novinare poslije poraza.

Bartoli je izjavila da joj je Vimbldon pomogao da dosegne svoj najviši nivo, ali da ju je i iscrpio fizički i psihički.

„Imala sam dosta povreda od početka godine. Na turnirima sam jako dugo i stvarno sam se forsirala i dala sve na tom Vimbldonu. Osjećam da sam iscrpila svu energiju iz svog tijela. Ostvarila sam svoj san i to će ostati sa mnom zauvijek, ali moje tijelo više ne može trpjeti“, kazala je je francuska teniserka nakon 13 godina aktivne igračke karijere.

Prvi naslov Bartoli je osvojila na turniru u Oklandu 2006., dok su dva zadnja prije Vimbldona bila u Istbornu i Osaki 2011.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније