Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 08. 2013. 10:27 >> 10:30

MASTERS (SINSINATI)

Nadal lagano do osmine finala

Španski teniser Rafael Nadal lakom pobjedom nad Njemcem Bendžaminom Bekerom sa 2:0 plasirao se u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju.

Nadal je izgubio samo jedan poen na svoj prvi servis, iskoristio po dvije brejk lopte u svakom setu, od 12 stvorenih i potpuno zasluženo savladao 100. tenisera svijeta Bendžamina Bekera.

Sljedeći rival Španca u borbi za četvrtfinale biće mu Bugarin Grigor Dimitrov, koji je bio bolji od Nikolasa Almagra.

Dalje su prošli Tomađ Berdih, Dimitri Tursunov i Tomi Robrebo.

Berdih je sa 2:0 (6:2. 6:3) savladao Finca Jarka Nijeminena, dok je Tursunov napravio po jedan brejk u meču protiv veterana Džejmsa Bjeka 2:0 (6:4, 6:4). Španac Tomi Robrebo bio je bolji, poslije tri odigrana seta od Stanislasa Vavrinke 2:1 (7:5, 3:6, 6:3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније