Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

18. 11. 2018. 20:42 >> 20:47
12

NAJVEĆI USPJEH U KARIJERI

Zverev bolji od Đokovića za titulu u Londonu

Njemac Aleksandar Zverev srušio je Novaka Đokovića u dva seta 6:4 i 6:3 i osvojio Završni Masters sezone u Londonu.

Zverev je trijumfom u finalu nad Đokovićem postao najmladji osvajač Završnog Masters i to upravo nadmašivši rekord srpskog tenisera.

Njemačkom teniseru je ovo 10. titula u karijeri, a ujedno i najznačajnija.

Zverev je do trijumfa nad Đokovićem došao poslije sat i 20 minuta igre.

Srpski teniser je do završnice prvog seta bio u egalu sa Zverevim, međutim, uslijedio je brejk u devetom gemu, a potom i siguran servis gem za vođstvo Njemca od 1:0.

Zverev je meč praktično prelomio u tom periodu, pošto je odmah na početku drugog seta došao do novog brejka. Đoković je odmah uspio da uzvrati, ali Njemca to nije uzdrmalo, pa je trećim uzastopnim brejkom ponovo došao do prednosti.

Đoković se uglavnom mučio u svojim servis gemovima, što je Zverev iskoristio i u devetom gemu ponovo uspio da oduzme servis rivalu i na taj način riješi meč.

Srpski teniser će godinu završiti na prvom mjestu ATP rang-liste, dok će Zverev biti četvrti.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније