Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

17. 11. 2018. 22:47   >>  22:25 15

ZA FINALE LONDONA

Đoković brzo i lako protiv Andersona

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u polufinalu pobijedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:2, 6:2.

Đoković će se za svoju šestu titulu na završnom mastersu boriti protiv Njemca Aleksandra Zvereva, koji je ranije danas eliminisao Švajcarca Rodžera Federera.

Srpski teniser je do svog sedmog finala na završnom ATP turniru stigao poslije sat i 15 minuta igre.

Prvi igrač svijeta je sjajno počeo meč pošto je odmah u prvom gemu napravio brejk, a potom je u trećem gemu propustio još dvije prilike da prednost i dodatno uveća.

Poslije trećeg gema Anderson je pronašao svoj ritam, zaigrao je malo bolje, ali nije uspijevao da ugrozi Đokovića koji je lako osvajao poene na svoj servis.

Tačku na prvi set Đoković je stavio u sedmom gemu kada je napravio novi brejk.

Kako je počeo prvi, tako je počeo i drugi set - brejkom i to je bila najava kraja za Andersona na ovom meču. Đoković je i poslije toga nastavio da dominira na terenu i vrlo brzo je na semaforu pisalo 5:1.

Anderson je uz dosta muke uspio da osvoji sedmi gem, ali je Đoković naredni dobio sa nulom i tako zakazao finale sa Zverevim.

Finale je na programu sjutra od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније