Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

11. 11. 2018. 23:05 >> 23:00

ZAVRŠNI MASTERS

Nišikori iznenadio Federera, slavio i Anderson

Japanski teniser Kei Nišikori pobjedom je počeo učešće na Završnom masters turniru u Londonu, pošto je u prvom kolu Grupe "Lejton Hjuit" pobijedio Švajcarca Rodžera Federera u dva seta, 7:6 (4) i 6:3.

Nišikori je do pobjede protiv trećeg tenisera svijeta došao poslije sat i 29 minuta igre.

Japanac je prvi set dobio poslije taj-brejka koji mu je pripao rezultatom 7:4, da bi u drugom setu Švajcarac prvi došao do brejka, ali stečenu prednost nije uspio da sačuva.

Nišikori je odmah uzvratio oduzimanjem servisa, da bi u šestom gemu praktično riješio meč novim brejkom. On je stečenu prednost uspio da sačuva i tako dođe do trijumfa.

Ranije danas Južnoafrikanac Kevin Anderson je sa 2:0 u setovima 6:3 i 7:6 (10) pobijedio Austrijanca Dominika Tima.

Anderson je do trijumfa došao poslije sat i 48 minuta igre.

Južnoafrikanac je do jedinog brejka došao u četvrtom gemu prvog seta, poveo sa 3:1, a kasnije se ispostavilo da mu je to bilo dovoljno da povede sa 1:0 u setovima.

Drugi set donio je sigurne servise na obje strane, pa je taj period igre zavšren poslije taj-brejka, koji je pripao Andersonu sa 12:10.

U narednom kolu Grupe "Lejton Hjuit" Nišikori će igrati protiv Tima, a Federer protiv Andersona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније