Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 11. 2018. 15:52 >> 15:29

NE ŽELI DA KRIJE

Kirjos ide na savjetovanje kod psihologa

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je danas da posjećuje psihologa i da to ne želi više da krije.

Krijos je posljednjih godina u centru pažnje više zbog svog ponašanja nego zbog igre. Često se sukobljavao sa sudijama, lomio rekete, psovao, ali tokom pojedinih mečeva nije bio zainteresovan za igru.

On je sezonu završio u oktobru zbog povrede lakta, poslije koje se povukao sa Kupa Kremlja u Moskvi.

Vratio se u Australiju gdje će se pripremiti za novu sezonu, ali i gdje radi na svom mentalnom zdravlju.

"Mučio sam se sa par stvari na terenu i van njega ove godine, nije bilo lako. Ali, počeo sam da idem kod psihologa i pokušavam da budem najzdraviji. To radim i mislim da takve stvari više ne treba da krijem", rekao je Kirjos australijskim medijima, prenio je Skaj.

Tokom meča na US Openu u avgustu glavni sudija je prišao Kirjosu i razgovarao sa njim, hrabreći ga da ne odustaje. Prošlog mjeseca je ispao u prvom kolu mastersa u Šangaju, gdje su ga takođe kritikovali zbog slabog zalaganja.

Kirjos je rekao da je "veoma srećan" što ima međunarodnu tenisku karijeru i najavio da će promijeniti raspored na turnirima kako bi izbjegao probleme iz ove godine, prije svega na psihološkom planu.

"Sa mojim timom ću korigovati raspored, mislim da prethodnih godina nije bio dobar, pošto nijednom nijesam dočekao kraj sezone", naveo je 37. teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније