Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 10:03 >> 09:41

FEDERER UOČI MEČA

Protiv Novaka moraću da igram najbolji tenis

Treći teniser svijeta Rodžer Federer rekao je da će u polufinalu Mastersa u Parizu protiv Novaka Đokovića morati da igra najbolji tenis ako misli da pobijedi.

Federer i Đoković igraće za finale posljednjeg Mastersa u sezoni, što će biti njihov 47. međusobni okršaj, a srpski igrač vodi 24-22 u pobjedama.

"Želim da odigram dobro. Pokušaću da pobijedim, znam da je on u fantastičnoj seriji i biće veoma teško. Ali nemam šta da izgubim, i ja volim ovu vrstu podloge, kao i igranje u dvorani. Imao sam uspjehe u takvim uslovima, jer sam osvojio Roterdam i Bazel", rekao je Federer poslije pobjede nad Keijem Nišikorijem sa dva puta po 6:4. 

Švajcarac vjeruje da je Novak trenutno bez dileme najbolji igrač na ATP turu. 

"Spreman sam da nešto učinim, ali jasno je da moram da igram mnogo dobrog tenisa jer su to pitanja koja vam Novak postavlja. Nije samo ta pogodim koji servis ili ritern, on će mi postavljati 'pitanja' konstantno, jer se brani izuzetno dobro". 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније