Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

11. 08. 2013. 23:25 >> 23:26

WTA TORONTO

Serena osvojila 54. titulu

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je Rodžers kup u Torontu, pošto je u finalu lako pobijedila Rumunku Soranu Kirsteu sa 2:0 u setovima (6:2,6:0).

Vilijamsova je ovom pobjedom osvojila svoju 54. WTA titulu.

Amerikanka je potpuno dominirala u finalu, što pokazuje i činjenica da je meč trajao samo sat i šest minuta. I u prvom i u drugom setu Amerikanka je čak po tri puta protivnici oduzimala servis.

U dublu trofej za Janković i Srebotnik

Srpska teniserka Jelena Janković i Slovenka Katarina Srebotnik osvojile su titulu u dublu na Rodžers kupu u Torontu.

One su u meču za titulu savladale Njemicu Anu Lenu Grinfeld i Čehinju Petru Kvitovu poslije preokreta - 2:1(5:7, 6:2, 10:6).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније