Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

09. 08. 2013. 23:53 >> 23:53

MONTREAL

Raonić izborio kanadsko polufinale

Miloš Raonić pobijedio je Letonca Ernestsa Gulbisa sa 7:6, 4:6, 6:4 i izborio se za kanadsko polufinale na turniru u Montrealu.

Rival Podgoričaninu u borbi za finale biće Kanađanin Vasek Pospišil kome je prethodno, poslije samo tri gema, predao Nikolaj Davidenko.

Raonić i Gulbis odigrali su veoma kvalitetan duel koji je trajao skoro dva i po sata i na kraju su odlučile nijanse.

Letonac je u finišu prvog seta imao set loptu koju je propustio, pa je zbog toga kažnjen u taj-brejku. Drugi set odlučen je na samom startu - Gulbis je već u prvom gemu napravio brejk i zadržao ga je do kraja.

Velika drama viđena je u odlučujućem periodu. Publika je imala veliki uticaj na igru Gulbisa koji je u jednom gemu napravio četiri duple servis greške i tako praktično poklonio brejk Raoniću za 3:1, ali tu nije bio kraj.

Odmah u narednom gemu, Letonac je vratio brejk, djelovalo je da on ima psihološku i igračku prednost, ali u desetom gemu nije izdržao pritisak, napravio je nekoliko grešaka i Raonić će sjutra igrati u polufinalu.

Ostala dva četvrtfinalna para su Đoković – Gaske i Matošević – Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније