Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

14. 10. 2018. 12:29 >> 12:08
14

ODRŽAO ČAS

Đoković lako savladao Bornu Ćorića

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, savladao je Hrvata Bornu Ćorića sa 2-0 u setovima u finalu Mastersa u Šangaju.

Novak je bio bolji od Borne poslije jednog časa i 39 minuta igre sa 6:3, 6:4 u setovima.

Iako je Đoković bilježio fantastične rezultate do finala nije se očekivao lak duel u finalu, ali je Srbin odigrao fantastično od početka do kraja i zasluženo došao do 32. Mastersa u karijeri.

Njemu je ujedno ovo i četvrta titula u Šangaju, Mastersu na kojem tokom cijele igračke karijere igra dobro i bilježi fantastične rezultate.

Novak, pored toga što je turnir osvojio bez izgubljenog seta, to je učinio i bez jednog jedinog pretrpljenog brejka i pokazao da mu servis funkcioniše vjerovatno najbolje u karijeri. On je time postao tek treći teniser u ATP eri kome je to pošlo za rukom, poslije Rodžera Federera i Saše Zvereva.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније