Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 10. 2018. 11:03   >>  10:42 3

MASTERS U ŠANGAJU

Đoković bolji od Andersona za polufinale

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je danas pobijedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 7:6, 6:3.

Đoković je do sedme pobjede u osmom meču protiv Andersona stigao poslije sat i 43 minuta igre.

U reprizi ovogodišnjeg finala Vimbldona, Đoković i Anderson su odigrali neizvjestan prvi set koji je završen poslije 63 minuta i koji je u taj-brejku dobio srpski teniser sa ubjedljivih 7:1.

Prvi brejk na meču napravio je Đoković na početku drugog seta, u drugom gemu, što se na kraju ispostavilo i kao odlučujuće. Srpski teniser je do kraja seta sve lakše stizao do poena i nije dao šansu Andersonu da se vrati u meč.

Protivnik Đokovića u borbi za finale Šangaja, ali i za drugo mjesto na ATP listi, biće Njemac Aleksander Zverev, koji je ranije danas u prvom polufinalu pobijedio Britanca Kajla Edmunda u dva seta.

Đoković i Zverev su do sada odigrali samo jedan meč i tada je slavio njemački teniser.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније