Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

22. 09. 2018. 08:59 >> 08:39

ĐOKOVIĆ I FEDERER

Zaigrali sa iste strane mreže i izgubili

Novak Đoković i Rodžer Federer prvi put u karijerama igrali su sa iste strane mreže, ali njihov debi u dublu u okviru Lejver kupa nije prošao uspješno.

Đoković i Federer, koji nastupaju za "Tim Evrope", poraženi su od Kevina Andersona i Džeka Soka u drugom meču ovog egzibicionog takmičenja u Čikagu, rezultatom 6:7 (5-7), 6:3, 10:6.

Tim rezultatom "Tim svijeta" smanjio je na 3-1 u ukupnom rezultatu, pošto je prethodno Grigor Dimitrov bio bolji od Fransesa Tijafoa, Kajl Edmund od Soka, a David Gofan od Dijega Švarcmana. 

Dvojica velikana "bijelog sporta", koji su zajedno osvojili 34 Grend slem titule u singlu, logično nijesu bili potpuno uigrani, pa je 16.000 ljudi u "Junajted centru" moglo da svjedoči trenutku kada je Novak saigrača pogodio lopticom u leđa.

Nije mu ovaj zamjerio, sve je prošlo u dobrom raspoloženju, a ono je bilo mnogo bolje kada je osvojen prvi set u taj brejku. 

Međutim, "Tim svijeta" je u drugom uspio da napravi brejk i izjednači, pa je pobjednika odlučivao treći set koji se igrao do 10 poena. U tom dijelu igre mnogo iskusniji Anderson i Sok su se bolje snašli i donijeli prvi bod svojoj ekipi. 

Drugog dana, Đokovića i Federera očekuju prvi singl okršaji, protiv Andersona, odnosno Nika Kirjosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније