Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

19. 09. 2018. 15:18   >>  14:58

ODUSTAO ZBOG POVREDE

Nadal i definitivno ne ide u Peking i Šangaj

Prvi reket svijeta Rafael Nadal povukao se sa turnira u Pekingu i Šangaju zbog povrede koljena.

Problem sa povredom Španac je imao od polufinala US Opena protiv Huana Martina del Potra. Rafa je zatražio medicinski tajm aut, međutim, kako je vrijeme prolazilo bilo je jasno da ne može da izdrži i po završetku drugog seta pružio je ruku Argentincu.

Poslije toga je izjavio da ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

"Zdravo svima. Kao što znate, morao sam da predam polufinalni meč US Opena prošle nedelje. U međuvremenu sam bio na pregledima u Barseloni kako bih ustanovio u kakvom su stanju moja kolena. Odlučili smo da je najbolje da ne učestvujem na turnirima u Aziji dok sve ne bude kako treba. Žao mi je zbog navijača u Pekingu i Šangaju koji su uvek na lep način dočekivali mene i moj tim", navodi se u saopštenju Španca, prenosi Sport klub.

Nadal je trebalo da brani titulu u Pekingu. U Šangaju je u finalu izgubio od Rodžera Federera.

Do kraja sezone, poslije azijske turneje, ostaju još turnir iz serije 1.000 u Parizu i Završni masters u Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније