Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ rtcg.me, Objavio: G.Š. ]

11. 09. 2018. 14:07 >> 13:52
4

ROJAL KUP

Od subote WTA turnir u Podgorici

Tradicionalni međunarodni teniski turnir “Rojal kup NLB banka” za žene počeće u subotu, 15. septembra, na terenima Teniskog kluba “As” u Podgorici.

Na turniru će učestvovati više od 50 teniserki, od kojih će, nakon kvalifikacija u subotu i nedjelju, njih 32 formirati glavni žrijeb.  

Sudeći po rankingu prijavljenih takmičarki, turnir će biti veoma zanimljiv i neizvjestan.

Najbolje rangirana učesnica je Barbara Has iz Austrije, koja zauzima 237. mjesto, a iza nje su Julija Graber (Austrija, 241.), Tena Lukas (Hrvatska, 254.), Miriam Kolodžjejova (Češka, 260.), Mihaela Honcova (Slovačka, 263.), Olga Jančuk (Ukrajina, 268.), Kloe Pake (Francuska, 273) i Sindi Burger (Holandija, 293.). Ostale teniserke nalaze se iznad 300. mjesta na svjetskoj rang listi.

Turnir pripada kategoriji sa nagradnim fondom od 25.000 dolara. Osim za novčane nagrade, takmičarke će se boriti i za nove bodove na WTA listi.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније