Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

(B92)

02. 09. 2018. 22:38 >> 22:21

US OPEN

Nadal i Tim igraće u četvrtfinalu

Rafael Nadal i Dominik Tim igraće u četvrtfinalu US opena.

Nadal je drugi put uzastopno izgubio set, ali je uspio da savlada Nikoloza Basilašvilija rezultatom 6:3, 6:3, 6:7 (6:8), 6:4.

Duel na stadionu "Artur Eš" trajao je skoro tri i po sata, a Gruzin je pružio sjajan otpor favorizovanom rivalu.

Nadal će sada igrati protiv Dominika Tima, devetog igrača na ATP listi, koji je dobio Južnoafrikanca Kevina Andersona poslije tri seta, 7:5, 6:2, 7:6 (7-2).

Austrijanac je odigrao veoma koncentrisano protiv prošlogodišnjeg finaliste i završio posao poslije dva sata i 40 minuta.

On je tri puta oduzeo servis Andersonu, koji nije uspio da napravi nijedan brejk.

Nadal i Tim će prekosjutra igrati 11. put, a Španac vodi 7-3 u pobjedama, uključujući i posljednji meč iz finala Rolan Garosa koji je dobio sa 6:4, 6:3, 6:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније