Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2018. 23:29 >> 23:12
1

ORGANIZATORI NAJAVILI

Rolan Garos uvodi pravila oblačenja

Američkoj teniserki Sereni Vilijams više neće biti dozvoljeno da se takmiči na Rolan Garosu obučena u uski crni kombinezon, pošto će na tom turniru biti uvedena pravila oblačenja za takmičare.

Predsjednik Teniskog saveza Francuske Bernar Gidiseli rekao je danas da će turnir morati da reguliše oblačenja tenisera i teniserki.

"Mislim da ponekad odemo predaleko", naveo je Gidiseli.

U intervjuu za 500. broj Teniskog magazina, on je istakao odjeću trostruke pobjednice Rolan Garosa Serene Vilijams koju je nosila ove godine na turniru.

Ona je igrala u posebno dizajniranom uskom crnom kombinezonu, inspirisanom kostimom žene-mačke. Amerikanka je tada rekla da se u tome osjeća kao super heroj.

"To više neće biti dozvoljeno. Svi moraju da poštuju tenis i mjesto na kome igraju", rekao je Gidiseli.

On je, ipak, naveo, da pravila Rolan Garosa neće biti stroga kao na Vimbldonu, na kome učesnici moraju da igraju u bijeloj opremi, ali da će "uvesti određena ograničenja".

Mnogi teniseri i teniserke imaju dizajniranu opremu za 2019. godinu, ali je Gidiseli rekao da će Teniski savez Francuske tražiti od proizvođača sportske opreme da je unaprijed pogleda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније