Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

31. 07. 2018. 13:30   >>  13:16

PO POVRATKU NA TEREN

Marej preživio dramu u prvom meču

Britanski teniser Endi Marej pobjedom se vratio poslije nove pauze zbog povrede i uspješno je startovao na ATP turniru u Vašingtonu.

Marej, koji trenutno zauzima 832. mjesto na ATP listi, poslije maratona i preokreta je savladao domaćeg igrača Mekenzija Mekdonalda – 3:6, 6:4, 7:5.

Duel je trajao dva sata i 40 minuta, a od samog početka bilo je jasno da se posljedice duge pauze i dalje osjećaju.

Endi je odigrao samo dva meča na travi, prije toga je pauzirao godinu dana, pa mu nije pomogao ni rani brejk – Amerikanac je uzvratio serijom gemova, što mu je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta. 

Nakon razmjene bejkova i u drugom, trostruki Grend slem šampion nekako je u finišu oduzeo servis rivalu odveo meč u odlučujući, ali je tek tada uslijedila drama. Kod rezultata 5:4 je servirao za trijumf, propustio meč loptu i pretrpio brejk. 

Ipak, uspio je da se konsoliduje, dobije sljedeća dva gema i trijumfalno se vrati na ATP tur. 

Mari će u sljedećem kolu igrati protiv sunarodnika Kajla Edmunda koji ga je dobio u Istbornu prije nekoliko nedjelja, posljednjem meču koji je Škot odigrao prije nastupa u Vašingtonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније