Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 06. 2018. 19:06   >>  18:54

TURNIR U KVINSU

Đoković srušio Dimitrova za četvrtfinale

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Londonu, Kvinsa, pošto je danas u drugom kolu pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova u dva seta, 6:4 i 6:1.

U njihovom osmom međusobnom duelu, Đoković je do sedme pobjede došao poslije 66 minuta igre.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Francuza Adrijana Manarina i Žilijena Benetoa.

Obojica tenisera su u prvih devet gemova meča bili u potpunosti sigurni na svoj servis, ali je u 10. gemu došlo do pada koncentracije kod Dimitrova, drugog nosioca na turniru u Londonu, koji je s dvije duple greške Đokovića praktično doveo do brejk lopti, koje je srpski teniser iskoristio.

Izgubljeni set vidno je uticao na Dimitrova koji nikako nije uspijevao da pronađe svoj ritam, što je Đoković u potpunosti iskoristio, tek je u sedmom gemu, kada je servirao za meč, dopustio Dimitrovu, da dođe do brejk lopti, ali ih Bugarin nije iskoristio, pa srpski teniser tako izborio plasman u četvrtfinale Kvinsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније