Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 07. 2013. 19:47 >> 19:47

ZBOG POVREDA

Federer i Nadal propuštaju naredne Masterse

Nekada najbolji teniseri svijeta Rodžer Federer i Rafael Nadal mogli bi zbog poveda da propuste predstojeće turnire Masters serije 1000 na sjevernoameričkom kontinentu.

Federer razmišlja da propusti predstojeći turnir u Montrealu zbog povrede leđa, dok bi Nadal mogao da izostane sa Mastersa u Sinsinatiju. Osim hronične povrede koljena, Nadala muči i lijevi lakat još od Vimbldona.

Nadal nije puno trenirao nakon Vimbldona i proteklih mjesec dana u Barseloni je proveo sa doktorom Anhelom Ruizom, a nakon toga je otišao na odmor na Majorku.

Španski list piše da će osmostruki šampion Rolan Garosa nastupiti u Montrealu koji počinje 5. avgusta i da će u zavisnosti od toga kako se bude osećao odlučiti da li da igra u Sinsinatiju.

Posljednji Gren slem sezone US open igra se samo dve nedjelje nakon Sinsinatija i to je glavni razlog eventualnog odustajanja Španca.

(b92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније