Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: F.R.

04. 06. 2018. 20:05   >>  19:54

ZA DJECU DO 12 GODINA

Tomović i Lakić pobjednici teniskog prvenstva

Jovan Tomović i Iva Lakić pobjednici su državnog teniskog prvenstva za djevojčice i dječake do 12 godina "Ljetpois automotive".

"Pobjednik turnira u muškoj konkurenciji je Jovan Tomović iz TK `Podgorica` koji je u finalu bio bolji od Balše Đokovića iz TK `Bar` 6-2 6-3. Treće mjesto su podijelili Skender Katana (TK "Belllevue") i Nikola Malović (TK "Sutjeska"). Na rang listi ubjedljivo je prvi Jovan Tomović sa 988 bodova, drugi je Balša Đoković sa 577, dok je na trećoj poziciji Skender Katana sa 495 bodova", istakli su iz Teniskog saveza Crne Gore.

U ženskoj kategoriji, najbolja je Iva Lakić iz TK "Eminent" koja je u finalu pobijedila Petru Mirković 6-3 3-6 12-10.

"Treće mjesto su podijelile Tara Rašović (TK Nec) i Ksenija Balabušić (TK Tivat). Na rang listi vodi Iva Lakić sa 789 bodova, druga je Petra Mirković sa 569 bodova a treća Milana Bukarica sa 488", naglasili su iz TSCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније