Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

26. 04. 2018. 18:48   >>  18:41

PROŠLI TIM I DIMITROV

Nadal lagano do četvrtfinala Barselone

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale turnira u Barseloni, pošto je danas pobijedio zemljaka Giljerma Garsiju Lopesa sa 6:1, 6:3.

Meč Nadala i Garsije Lopesa, prvog i 69. tenisera svijeta, trajao je sat i 20 minuta.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Slovaka Martina Kližana, koji je ranije danas slavio protiv Španca Felisijana Lopesa sa 6:1, 6:4.

U četvrtfinale turnira u Barseloni plasirao se i Austrijanac Dominik Tim, a za plasman u polufinale boriće se sa Grkom Stefanosom Cicipasom.

Tim je danas pobijedio Jozefa Kovalika iz Slovačke (7:6, 6:2), dok je Cicipas bio bolji od Alberta Ramosa iz Španije (6:4, 7:5).

Bugarin Grigor Dimitrov je u osmini finala slavio protiv Maleka Jazirija iz Tunisa (7:5, 3:6, 7:6), a naredni protivnik će mu biti Pablo Karenjo Busta koji je pobijedio Francuza Adrijana Manarina (6:2, 4:6, 7:6).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније