Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 04. 2018. 18:56 >> 18:50

ZA TITULU U NOVEMBRU

Amerikanke i Čehinje u finalu Fed kupa

Teniserke SAD plasirale su se danas u finale Svjetske grupe Fed kupa, pošto su u Eks-an-Provansu pobijedile Francusku sa 3:1.

Odlučujući treći poen Amerikankama donijela je Medison Kiz pobjedom protiv Polin Parmantje sa 7:6, 6:4.

Prvog dana takmičenja selekcija SAD je povela pobjedom Sloun Stivens nad Polin Parmantje od 7:6, 7:5, a Francuska je izjednačila pošto je Kristina Mladenović pobijedila Koko Vandevej sa 1:6, 6:3, 6:2.

Vođstvo Amerikankama ranije danas donijela je Sloun Stivens pobjedom protiv Kristine Mladenović 6:2, 6:0.

Selekcija SAD brani titulu, a u finalu 10. i 11. novembra igraće u gostima protiv Češke, koja je danas pobijedila Njemačku u Štutgartu sa 3:1.

Odlučujući, treći poen za Češku osvojila je Petra Kvitova, koja je za manje od sat vremena pobijedila Andželik Kerber sa 6:2, 6:2.

Kvitova je ostvarila 30. pobjedu u Fed kupu.

Selekcija SAD je najuspešnija ekipa u Fed kupu sa 18 titula, a Češka je druga sa 10, a tu se računaju i trofeji koje je osvojila i kao Čehoslovačka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније